Acquire
Vind de oplossing voor jouw probleem!
Vraag niet beantwoord? Neem contact op met onze Klantenservice, zij helpen je graag verder.

Wat is een starterspakket?

Een starterspakket koop je online of in onze winkel. Het bevat een herlaadkaart inclusief aanvullende informatie. Het herlaadkaart starterspakket die je hebt gekozen kan al dan niet voorgeladen belkrediet met zich meedragen.
 

Wat is een starterspakket tarief?

Het starterspakket tarief refereert naar de tarieven die gerekend worden op het starterspakket, totdat de eerste herlading op de herlaadkaart heeft plaatsgevonden. Hierna geldt het standaardtarief voor al het resterende belkrediet. Klik hier
 

Hoeveel belkrediet is voorgeladen op de starterspakketten?

Als je starterspakket belkrediet met zich meedraagt dan staat dit duidelijk aangegeven op het pakket. Is dit niet het geval, dan bevat je starterspakket geen voorgeladen belkrediet.
Om het voorgeladen belkrediet te controleren stop je je nieuwe Vectone Mobile herlaadkaart in de telefoon en bel je naar *102#.
 

Ik heb een nieuw Vectone Starterspakket. Van welk tarief maak ik gebruik?

Tot aan je eerste herlading maak je gebruik van het starterspakket tarief. Als je starterspakket geen voorgeladen belkrediet met zich meedraagt heeft dit geen betrekking op jouw situatie, omdat je vanaf het moment van herladen automatisch gebruik maakt van het standaard tarief. Desalniettemin raden wij je aan om je herlaadkaart direct te herladen, zodat je overschakelt naar het standaard tarief.
 

Wat gebeurt er met mijn Starterspakket belkrediet als ik herlaad?

Je verliest geen belkrediet. Het standaard tarief zal worden verrekend met je resterende of het zojuist herladen krediet.
vectonemobile_icon
vectonemobile_icon

Number Portability
Bring your number to Vectone at no Extra cost

More Info
vectonemobile_icon

aanmelden met emailadres
To receive important info, special offers and more